ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Mondo Luce ιδρύθηκε το 1972 από τον Δημήτρη Κωστούλα στο κέντρο της τότε αστικής Αθήνας στη Λεωφόρο Αχαρνών ως βιοτεχνία κατασκευής και εμπορίας αμπαζούρ.

Σε διάστημα μόλις δύο χρόνων προχώρησε στην κατασκευή χειροποίητων φωτιστικών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αρχικά από σίδερο και στη συνέχεια από μπρούτζο και inox, ενώ σταδιακά επεκτάθηκε στην δημιουργία επίπλων, κουπαστών και άλλων ειδικών κατασκευών.
Στόχος της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα δημιουργημένα με μεράκι, έμφαση στην ποιότητα και τον σωστό σχεδιασμό.

Για την επίτευξη των παραπάνω, ενημερωνόμαστε συνεχώς παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αρχιτεκτονικής και του design, και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές κατασκευής.
Η συλλογή μας πέρα από μοντέρνες γραμμές φωτιστικών, μεταλλικών επίπλων, κουπαστών, σετ τζακιών, διακοσμητικών, και άλλων μεταλλικών κατασκευών, που συνεχώς ανανεώνονται, αποτελείται και από γραμμές με έμφαση στην διαχρονικότητα.

Στην έκθεση μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προϊόντων δικής μας σχεδίασης και κατασκευής, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με την λειτουργία, το ύφος και το μέγεθος του χώρου σας, καθώς και μεγάλη γκάμα φωτιστικών εισαγωγής.
Το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό είναι σε θέση να κατασκευάσει οποιοδήποτε προϊόν με βάση τα δικά σας σχέδια, καθώς και να αναλάβει την ανακατασκευή και συντήρηση φωτιστικών, μεταλλικών επίπλων και κουπαστών.
Η εμπειρία, η γνώση και η τεχνογνωσία που έχουν αποκτηθεί στα 44 χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας μας εγγυώνται στους πελάτες μας την άριστη ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη δυνατότητα παραγωγής ακόμη και των πιο σύνθετων και απαιτητικών κατασκευών.